Informatii privind transportul

Transport si retururi

Transport:

Transportul este gratuit pentru orice produs livrat pe raza orasului Cluj-Napoca. Pentru alte localitati, cheltuielile de transport pot fi suportate de firma noastra sau nu, in functie de precizarile de la fiecare articol in parte. Expedierile se fac cu UrgentCargus Curier.

Atunci cand trebuie achitate separat, costurile de expediere sunt cuprinse intre 20 si 45 lei/trimitere, sau pot varia in  functie de volumul si greutatea coletului sau in functie de kilometrii suplimentari daca adresa destinatarului nu se afla in raza de acoperire a firmei de curierat.

Termenul de livrare este cuprins, in limita stocului, intre 1 si 15 zile lucratoare de la primirea comenzii.


Retur:

15 zile drept de retur

Persoanele fizice si juridice care au achizitionat de pe site-ul estetic-care.ro, au dreptul sa solicite companiei ESTETIC-CARE.RO, aducerea la conformitate a produsului in termen de 14 de zile de la primirea produsului.
ESTETIC-CARE.RO isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
•    Produsul a fost adus la comanda speciala
•    Instructiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate in totalitate
•    Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
•    Factura sau chitanta este distrusa/pierduta
•    Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie lizibilă dupa factura fiscala. Costurile efectuate pentru livrarea produselor nu pot fi stornate.

Restituirea banilor sau inlocuirea produsului

In termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsul returnat, se va inlocui produsul neconform cu alt produs avand aceleasi specificatii.

In cazul produsului returnat, restituirea contravalorii produsului respectiv se face in termen de maxim 15 zile www.estetic-care.ro suporta cheltuielile cu expedierea prin curier a produsului inlocuitor, daca neconformitatea produsului este in culpa lui. In caz contrar, cheltuielie cu inlocuirea produselor sunt suportate de catre client.

Situatie


Taxa de transport suportata de:

Produs livrat/ambalat gresit


estetic-care.ro

Produs cu defect (neconform)


estetic-care.ro

Marime nepotrivita


client

Inlocuire produs


client

Renuntare la produs


client