Despre noi

Suntem o firma privata romaneasca, avand sediul in Cluj-Napoca, cu un capital social de 200 lei si activam ca societate independenta, in domeniul comertului cu articole medicale.

Importam si distribuim produse destinate, in principal, ingrijirii individuale acasa a pacientilor. Experienta individuala ne-a invatat sa acordam o egala atentie prevenirii, nu numai tratarii. De aceea, oferta noastra include articole care pot fi de folos oricui isi ingrijeste, preventiv sau curativ, sanatatea, indiferent de varsta, sex, ocupatie, domiciliu, posibilitati sau stare sociala. In magazinul nostru veti gasi mereu produse care sa va intereseze.

Cu efort si daruire, ne straduim sa ne perfectionam in calitate de partener de incredere al dvs. Incercand permanent sa va intelegem problema si sa fim alaturi de clientii nostri, firma noastra va pune la dispozitie servicii de consiliere specifica, precum si o gama larga de articole din cele mai variate domenii medicale:  oncologie, tratamente si ingrijire etc. Iata cateva exemple:

  • Produse de recuperare post-operatorie

  • Ciorapi compresivi

  • Proteze externe de san si sutiene post-mastectomie
  • Costume de baie post-mastectomie

Produsele noastre sunt certificate de organisme internationale acreditate. Asiguram servicii si preturi egale clientilor nostri, indiferent daca acestia sunt persoane fizice sau juridice si raspundem prompt tuturor cererilor din cuprinsul tarii.